บ่อยากฮักข้างเดียว  ลำเพลิน วงศกร

บ่อยากฮักข้างเดียว  ลำเพลิน วงศกร

บ่อยากฮักข้างเดียว - ลำเพลิน วงศกร แอบฮักเจ้ามาดน แต่ติดที่อ้ายนั้นมันเป็นคนขี้อาย บ่กล้า เว้าอีหยังหลาย ย้อนอ้ายนั้นมันเป้นคนบ่หล่อ แอบมัก ผู้ใดผู้ใด หัวใจกะมีตั้งแต่ตีบพอ ให้รอ จนเหงาท้อ สุดท้ายกะไป พ้อว้อมีคนใหม่ เฮ็ดใจเฮาเจ็บช้ำ 
แต่ มื้อนี้ ได้มาพ้อ กับเจ้า หัวใจฮ่างๆ เน่าๆ กะมีความหมาย ฮอย ยิ้มเจ้า เฮ็ดให้หัวใจ ของอ้ายนั้นแทบสิวาย กะฮักปานนี้ บ่ให้หลงฮักได้จั่งได๋ โอ้ย น้อ * บ่อยากเป็นคน ฮักเธอข้างเดียว แต่อยากเป็นคน ฮักเดียวข้างเธอ อยากบอกว่าใจของอ้ายคิดฮอด ถึงเจ้าเสมอแต่ปากมัน บ่กล้า ทั้งๆ ที่ใจอยากเข้าไปเว้านำเจ้าพ้อตาย สิเฮ็ดจั่งได๋กะย้อนว่าอ้ายนั้นย่านว่าเจ้านั้นบ่หัวซา เบิดหัวใจอ้ายมีแต่เจ้าสั่นดอกว่า อยากให้เจ้าฮู้ไว้แนเด้อ 
( * ) เบิดหัวใจอ้ายมีแต่เจ้าสั่นดอกว่า อยากให้เจ้าฮู้ไว้ แนเด้อ
Advertisment

คอร์ดเพลง บ่อยากฮักข้างเดียว ศิลปิน ลำเพลิน วงศกร


บทความดนตรีที่น่าสนใจ
Advertisment


คอร์ด เนื้อเพลง ของ ลำเพลิน วงศกร
คอร์ด เนื้อเพลง มาใหม่ล่าสุด

ลิขสิทธิ์เพลงใน www.guitarthai.com นี้ เป็นของเจ้าของลิขสิทธิ์นั้นๆ จุดประสงค์ของ www.guitarthai.com เพื่อโปรโมตเพลงของศิลปิน และเพื่อความบันเทิงของสมาชิก ท่านั้น ไม่มีวัตถุประสงค์เพื่อการค้า และไม่สนับสนุนการ แจกเพลง ดาวน์โหลด โหลดเพลง ริงโทน และ mp3 ใดๆทั้งสิ้น หากชื่นชอบในเพลงนั้นๆ กรุณาซื้อของถูกลิขสิทธิ์เท่านั้น เพื่อให้ศิลปินยังคงสร้างสรรค์ผลงานดีๆต่อไป