ยามท้อขอโทรหา  มนต์แคน แก่นคูน

คีย์ : ปรกติ

ยามท้อขอโทรหา - มนต์แคน แก่นคูน รับสายอ้ายแน ส่อยเทคแคร์อ้ายแนน้องหล้า จำเป็นอีหลีจั่งโทรหา เห็นเบอร์โชว์มาอย่ากดทิ้งไป ลืมกันแล้ว บ่ คนที่เคยรอขึ้นรถร่วมสาย ขอเบอร์น้องยังเขียนให้ ใส่กระดาษห่อหมากฝรั่ง ยามใด๋อ้ายท้อ ขอรบกวนเสียงม่วนย้อมใจ ผู้บ่าวไกลบ้านงานหลายหาคนรู้ใจยากเย็นเสียจัง งานการวุ่นวนอยากฟังเสียงคนที่เติมความหวัง ยามท้อสุมใจทุกครั้งจั๊กอ้ายเป็นหยั่งจั่งคิดเห็นเจ้า เฮ็ดหยังอยู่น้อ ยามหน้าจอขึ้นเบอร์โทรอ้าย ว่างพอรับสายเว้านำอ้ายได้ บ่ จั๊กคราว ยืมเสียงใสๆ ลบเรื่องร้ายๆ ให้ใจลืมเหงา สะดวกคุยแน บ่ น้องเจ้า หรือมีเงาไผจอบหัวใจ 
* รับสายอ้ายแน ส่อยเทคแคร์อ้ายแนน้องหล้า บ่ อยากได้ยินเสียงเลขา เว้าแทนเจ้ามาว่าขออภัย โทรหาทุกครั้งกะ บ่ อยากฟังแค่เพลงรอสาย เห็นเบอร์ขึ้นจอยามใด โปรดรู้มีใจ คนท้อรอคอย 
( ซ้ำ * ) เห็นเบอร์นี้โทรยามใด อย่าแล้งน้ำใจ ให้อ้ายรอนาน
คอร์ด เนื้อเพลง ของ มนต์แคน แก่นคูน
คอร์ด เนื้อเพลง มาใหม่ล่าสุด

ลิขสิทธิ์เพลงใน www.guitarthai.com นี้ เป็นของเจ้าของลิขสิทธิ์นั้นๆ จุดประสงค์ของ www.guitarthai.com เพื่อโปรโมตเพลงของศิลปิน และเพื่อความบันเทิงของสมาชิก ท่านั้น ไม่มีวัตถุประสงค์เพื่อการค้า และไม่สนับสนุนการ แจกเพลง ดาวน์โหลด โหลดเพลง ริงโทน และ mp3 ใดๆทั้งสิ้น หากชื่นชอบในเพลงนั้นๆ กรุณาซื้อของถูกลิขสิทธิ์เท่านั้น เพื่อให้ศิลปินยังคงสร้างสรรค์ผลงานดีๆต่อไป