ค้นหา คอร์ดเพลง เปลี่ยนคีย์ได้ มาใหม่ๆ ทุกวัน
อโหสิกรรมเด้อหล่า  พจน์ สุวรรณพันธ์

อโหสิกรรมเด้อหล่า - พจน์ สุวรรณพันธ์ อยู่คนละโจกโหลกฟ้า อ้ายกะนำส่องเฟซน้องคือเก่า
ถึงแม้ความฮักสองเฮา กลายเป็นขี้เถ่าไปแต่โดนแล้ว อ้ายกะยังบ่ลืม บ่เคยคิดว่าสิลืม ตราบจนวันที่สิ้นลม อ้ายพยายามที่สุดแล้ว สิบ่จอบส่องเฟซน้องจากนี้ไป
ยอมรับว่าเฮ็ดบ่ได้ ย่อนว่าหัวใจไม่เคยลืมน้อง เจ็บจนแทบขาดใจ ในวันที่เจ้าทิ้งไป แต่อ้ายบ่เคยเคืองขุ่น 
* ถือเป็นบุญของอ้ายแต่ปางก่อน มีวาสนาได้ฮ่วมซ้อนพะนางน้องแค่เศษฝัน
เคยจูงมือกันเมื่อหลายปีที่ผ่านมา แต่อ้ายก็หมดปัญญาสิพาน้องไปฮอดจุดหมาย ยังจำทุกความงดงามของเรา หล่อเลี้ยงหัวใจให้ก้าวเดินไป
สำหรับชีวิตอ้าย บ่ขอหยั๋งหลายไปมากกว่านี้



Advertisment




อโหสิกรรมเด้อหล่า พจน์ สุวรรณพันธ์ - เพิ่มลดคีย์เพลงได้
คีย์ : ปรกติ
คอร์ด อโหสิกรรมเด้อหล่า พจน์ สุวรรณพันธ์





Advertisment







คอร์ด เนื้อเพลง ของ พจน์ สุวรรณพันธ์
คอร์ด เนื้อเพลง มาใหม่ล่าสุด

ลิขสิทธิ์เพลงใน www.guitarthai.com นี้ เป็นของเจ้าของลิขสิทธิ์นั้นๆ จุดประสงค์ของ www.guitarthai.com เพื่อโปรโมตเพลงของศิลปิน และเพื่อความบันเทิงของสมาชิก ท่านั้น ไม่มีวัตถุประสงค์เพื่อการค้า และไม่สนับสนุนการ แจกเพลง ดาวน์โหลด โหลดเพลง ริงโทน และ mp3 ใดๆทั้งสิ้น หากชื่นชอบในเพลงนั้นๆ กรุณาซื้อของถูกลิขสิทธิ์เท่านั้น เพื่อให้ศิลปินยังคงสร้างสรรค์ผลงานดีๆต่อไป